Cercar

Inici

Entrevista amb mallorcawifi i la transformació intel·ligent

Foto Mauricio Socias Prats

Nom: Mauricio Socias Prats
Càrrec: CEO mallorcawifi.com

Mauricio Socias, emprenedor i empresari mallorquí amb més de 20 anys d'experiència en el sector de les Noves Tecnologies i Internet, CEO i Founder de MallorcaWiFi.com, exposa el seu punt de vista sobre el nou repte que suposa la transformació de la Ciutat de Palma en una SmartCity i destinació intel·ligent.

Per a tot l'equip de MallorcaWiFi.com representa una plena satisfacció haver aconseguit l'adjudicació dels diferents concursos públics relatius al desplegament, gestió i explotació de les Xarxes Smart WiFi de la nostra ciutat.

Sens dubte aquesta fita suposa un reconeixement i una culminació a tota la feina desenvolupada per la nostra empresa en el camp de les xarxes sense fils i del màrqueting mobile durant els últims deu anys, no tan sols acceptem el repte sinó que som plenament conscients que Palma, com a principal destí de vacances Europeu ha de ser referència de SmartCity en l'àmbit de destinació turística intel·ligent a nivell mundial, oferint serveis de valor afegit al turista que ens diferenciïn clarament de la resta de competidors i d'altres destinacions turístiques.

Per superar aquest repte amb èxit, apostarem per la qualitat i per la innovació, però sense perdre de vista el punt de la sostenibilitat perquè és l'única manera de garantir no només l'execució, sinó l'evolució i la viabilitat d'un projecte d'aquesta magnitud .

Bàsicament la nostra estratègia de desplegament seguirà aquestes premisses:

  1. Desenvolupar un nou model de concessió de la gestió d'una Zona WiFi pública gratuïta de grans dimensions (milers de punts d'accés amb cobertura a totes les zones de gran afluència de públic en general i d'interès turístic de la nostra ciutat) basat en un acord públic / privat sense cost per a l'administració / ciutadà que possibiliti l'oferir un servei WiFi d'accés gratuït a Internet de qualitat als nostres visitants, turistes i residents.
  2. Desenvolupar un nou model d'explotació basat en el patrocini publicitari que permeti garantir la sostenibilitat del projecte lligat a l'entramat empresarial/comercial/de serveis públics / privat de la nostra Ciutat, al mateix temps que possibiliti la integració d'aquest amb els serveis digitals de valor afegit més demandats en l'actualitat.
  3. Desenvolupar un nou model de gestió del BigData i del IOT que permeti, sobre la base de la nostra plataforma tecnològica que representa la xarxa SmartWiFi, una potent eina per a l'eficiència i estalvi en la presa de decisions i una transformació de la Ciutat en un Destí Turístic Intel·ligent.
  4. Transferir el coneixement a altres ciutats i destinacions en col·laboració de la Smart office de l'Ajuntament de Palma, el Consorci Platja de Palma i la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI).

Vídeo promoció ciutat Palma connectada

Data darrera modificació:18 de desembre de 2015

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat